O agenciji

O agenciji

DOGMA nekretnine d.o.o. iskusna je i licencirana agencija specijalizirana u prometu nekretnina. U ovome poslu prisutni smo više od 20 godina - od male agencije s tek dvoje zaposlenih dugogodišnjim radom i trudom izrasli smo u trgovačko društvo s preko 80 zaposlenika. U tom razdoblju, svojim radom i odnosom prema klijentima i poslu, postali smo vodeća agencija u Primorsko-goranskoj županiji te vodeća u Hrvatskoj. Agencija trenutno posluje na sljedećim lokacijama: sjedište u Rijeci, F. la Guardia.6, poslovnica u sklopu Tower centra Rijeka, J.P.Kamova 81a (4.kat), poslovnica u Opatiji, Maršala Tita 97,  poslovnica u Labinu, Ulica Slobode 3; poslovnica u Umagu, Joakima Rakovca 4 te u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 284 (Almeria  zgrada D).
Naši timovi stoje Vam na raspolaganju na svim lokacijama!

ZAŠTO DOGMA?

  • PROFESIONALNOST
Naši educirani i licencirani agenti (organizatori kupoprodaje) prate klijente od same prezentacije nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste kupcu - novom vlasniku. Agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe svojih klijenata.
 
  • PRAVNA SIGURNOST
U sastavu agencije djeluje i pravna služba u kojoj pravnice našim klijentima pružaju sve pravne savjete i obavljaju pravne poslove, počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, preko izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na  uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Agencija Dogma nekretnine pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.
 
  • PRAVA I BRZA INFORMACIJA

Agencija Dogma nekretnine posjeduje najveću bazu nekretnina u našoj regiji koja trenutno broji više od 50.000 stanova, 20.000 kuća, 4.000 poslovnih prostora, 25.000 apartmana i isto toliko zemljišta, tako da svaki potencijalni kupac može pronaći željenunekretninu. Kako bi put od oglašavanja do prodaje nekretnine bio što kraći, imamo i značajnu bazu potencijalnih kupaca.
 
Pružamo Vam usluge na hrvatskom, engleskom, talijanskom, njemačkom jeziku.

DOGMA KAPITAL – licencirani kreditni posrednik
Dogma Kapital d.o.o. trgovačko je društvo koje Dogminim klijentima nudi i pruža pomoć u realizaciji financijske konstrukcije za kupnju nekretnine, a kroz uslugu koja je besplatna za naše klijente – od odabira najpovoljnijih kreditnih uvjeta u suradnji s bankama i štedionicama, preko pripreme kompletne dokumentacije doobrade svih aktivnosti u postupku realizacije kredita po sistemu „od savjeta do isplate“. Kao licencirani kreditni posrednik od strane Ministarstva financija, Dogmine kreditne posrednice pružitće Vam optimalno financijsko rješenje.


DOGMA Kapital d.o.o.
Korzo 35, Rijeka
Kontakt: 051/321-086

DOGMA  ČASOPISI
MAGAZIN  "DREAM" / KATALOG "Dogma nekretnine"


Potaknuti sve većim brojem ekskluzivnih nekretnina u našoj ponudi i povećanjem potražnje za istima, 2013. godine pokrenuli smo jedinstven i ekskluzivan lifestyle magazine  DREAM (Dogma Real EstateAgency Magazine). Časopis je ogledalo luksuza, dizajna i prestiža nekretnina iz naše ponude. U njemu predstavljamo ekskluzivne stanove, kuće, ville, kamene ville, projekte, starine, hotele te potencijalne investicije. Pomno smo odabrali creme de la creme iz našeg bogatog portfelja nekretnina, a jednako tako pažljivo odabrali smo i naše partnere: banke, ekskluzivne brandove, hotele, restorane, wellnesse, trgovine, osiguranja, salone namještaja i auto salone, stomatološke i klinike estetske kirurgije. Časopis je godišnjak i izlazi isključivo na engleskom jeziku, a on line izdanje možete prelistati na našoj web stranici www.dogma-exclusive.com.

VLASTITI PROJEKTI
S ponosom možemo istaknuti naš Projekt Trsatsmješten na Sveučilišnoj aveniji pokrajsveučilišnog Kampusa na Trsatu. Radi se o dvije jedinstvene poslovno-stambene građevine s 22 stana i 2 poslovna prostora. Svojim modernim dizajnom, gradnjom u skladu s posljednjim svjetskim trendovima, vrhunskom kvalitetom i energetskom učinkovitošću Projekt Trsatprva je stambeno-poslovna zgrada s Certifikatom Inovativnestambene gradnje na Mediteranu i A+ Certifikatom energetske učinkovitosti!  Projekt je nositelj oznake GREEN MARK - SIGN OF EXCELLENCE 2013. te pobjednik GREENOVATION 2013. u kategoriji Najbolja tehnologija Hrvatskog zelenog gospodarstva.

DOGMA UPRAVLJANJE – Ovlašteni energetski certifikator
Dogma upravljanje d.o.o. trgovačko je društvo nastalo kroz dugogodišnje iskustvo rada na terenu, a zbog uočene potrebe za kvalitetnim upraviteljem koji će imati sluha za probleme predstavnika stanara te im pomoći u rješavanju istih. Više o energetskom certificiranjuod strane ovlaštene osobe te tehnička i tehnološka rješenja visoke energetske učinkovitosti, saznajte na www.dogma-upravljanje.com


DOGMA NEKRETNINE  - VAŠ PRVI ODABIR!