Sendi Vinski Agent s licencom
Mobitel
098/443-289
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Rođena sam Riječanka, gdje sam završila srednju Ekonomsku, te diplomirala Poduzetništvo. Oduvijek sam bila komunikativna, vesela osoba, nemirnog duha, te me rad sa ljudima potpuno ispunjavao. Kako poslovni, tako i moj privatni život, ispunjen je ljudima i radom sa njima. I to vrlo uspješno.
Još kao studentica pokrenula sam svoj prvi posao. Prije desetak godina ušla sam u svijet osiguranja, te vrlo brzo stasala od zastupnika, preko menadžera prodaje do vlastite agencije za osiguranje koja je vrlo uspješno surađivala sa Dogma upravljanjem. Uspješan rad potakao me da svoj poslovni život preusmjerim i proširim na rad sa nekretninama koji me u potpunosti ispunjava u profesionalnom smislu.
Otoci Losinj, Cres i Pag, te luksuzne nekretnine moj su fokus, iako ću rado sjesti u auto i otići i u Gorski kotar te pogledati nekretninu. 
Moja prekrasna kćer, obitelj i prijatelji najveća su mi podrška.
Zbog svoje upornosti i optimističnog stava vrlo sam uspješno kročila u svijet nekretnina, te mi se sa povjerenjem možete obratiti!

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 11 od 11 oglas(a)
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje