Tibor Marko Jakulić Asistent u posredovanju
Mobitel
099 331 6404
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Rođen sam u Puli, živim u Fažani, malom ribarskom mjestu u okolici Pule. Odrastajući u tako maloj zajednici gdje se svi međusobno poznaju naučio sam se iskrenosti, poštenju i pravdi. Upravo te vrline izgradile su me kao osobu i ponosim se time. 

Svijet nekretnina indirektno sam upoznao još kao dijete uz svoju obitelj iz Zagreba, dok se obitelj iz Fažane bavila poljoprivredom, tada kao skoro svaka istarska obitelj. Tijekom godina raznolika radna iskustva stekao sam na različitim poslovima. Tako sam se u ranim dvadesetima preselio u Kanadu gdje sam radio poslove usko vezane uz gradnju i posredovanje nekretninama, slično znanje dobio sam i na Novom Zelandu. Nakon stečenog iskustva vratio sam se doma, zasukao rukave i bacio se u akciju. Prenamijenio sam svoju kuću u turističke svrhe, pokrenuo dva sezonska obrta i zaposlio se u prestižnoj agenciji za posredovanje nekretninama Dogma. U slobodno vrijeme i dalje putujem, ronim, planinarim i jedan sam od voditelja kulturnog centra u Fažani.

Sada, nakon više od deset godina iskustva i stručnog znanja te nakon mnogo poznanstva diljem svijeta, svojim klijentima stojim na usluzi za donošenje jedne od najvećih životnih odluka. Slobodno mi se obratite s povjerenjem i vjerujem da ćemo zajedno pronaći idealno rješenje.    
 
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje